Norwegian Wood|Tur gjennom skogen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

I had some spare time not long ago while waiting for a ferry so I decided to check out an area I hadn’t visited for a long time, the fort at my enlisted division. (Visterøy Fort) I recorded this on my way back since I couldn’t film there. :)[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

Jeg hadde litt tid til overs for ikke så lenge siden mens jeg ventet på fergen til Austevoll så jeg bestemte meg for å utforske Visterøy. Jeg er/var rulleført på fortet der. Siden jeg ikke kan filme der så spilte jeg heller dette inn på tilbakeveien. :)[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Norwegian Wood|Tur gjennom skogen”

  1. vange avatar

    That’s very pretty and I love The Beatles! xoxoxo
    .-= vange´s last blog ..Why Dogs Bite People =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.