Wordless Wednesday – A walk on Fløy mountain yesterday – sun, rain, wind|Ordløs Onsdag – En tur på fløyen i går – sol, regn, vind

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]010920091620[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]010920091620[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Wordless Wednesday – A walk on Fløy mountain yesterday – sun, rain, wind|Ordløs Onsdag – En tur på fløyen i går – sol, regn, vind”

  1. Nicole avatar
    Nicole

    Gorgeous scenery!
    .-= Nicole´s last blog ..Views 9 / 365 =-.

  2. Yesterday wind | Haloswat

    […] Wordless Wednesday – A walk on Fløy mountain yesterday – sun,Posted September 2, 2009 at 2:10 PM … Gorgeous scenery! Nicole´s last blog ..Views 9 / 365 … marit; Our daughter turned 3 yesterday… You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed. « Pythons snakes […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.