Wordless Wednesday – Proud knitter|Ordløs onsdag – stolt strikker

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]PA020197[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]PA020197

Menn bør få gjøre det de ønsker. (ref diskusjon på :VG, DB, VG, Se & Hør)[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

7 Responses

 1. That’s cool! We have seen such beautiful fibers at sites like Split Rock Ranch that my Mommeh wishes she knew how to knit just so she could buy some!
  .-= Daisy the Curly Cat´s last blog ..Wordless Wednesday: Security Blankie =-.

 2. For et fantastisk bilde!
  Er det mulig å få låne det bilde til bloggen min? Det vil bli et revolusjonerende bilde i interiør blogglandia!
  Så flink du er! Tenk om mannen i huset mitt hadde klart det! Jeg ser for meg hekletepper som blir ferdig på rekordtid!

  Men det blir vel med drømmen…

 3. Faschinerende bilde.
  .-= Morten Pedersen´s last blog ..Terningkast 6. =-.

 4. marit sier:

  Jeg og ønsker meg grytekluter til jul, så du får henge i

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.