Three more that is…?|Tre til som er…?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]280920091729

Three more that is out of order? I saw this the other day in our airport. I don’t use such devices anymore but I was curious of what state the others were in. But I didn’t find them.

Does anyone use them anymore?[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]280920091729

Tre til som er ødelagt? Jeg så denne på Flesland her om dagen da jeg skulle hente mamma og pappa. Jeg bruker ikke slike ting lenger men jeg ble litt nysgjerrig på hvilken tilstand de andre var i. Men jeg fant dem ikke.. Det ble litt kverulering dette, men av og til er det litt gøy å sette ting på spissen. 🙂

Er det noen som bruker disse lenger?[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Three more that is…?|Tre til som er…?”

  1. Silje avatar

    Nei, de der har nok forsvunnet mer og mer de nå, sammen med telefonkjoskene, hehe.

    Sv: Ja, ikke sant! De har jo bare godt av å være der og sosialisere seg med andre barn:)
    .-= Silje´s last blog ..Hjemme igjen fra barnehagen =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.