November roses|November-roser

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Isn’t it incredible? We’ve had degrees under 0 celcious the latest nights but still our roses are hanging in there. I’ve never had so though roses.

I took this one early this morning, a bit dark but its still easy to see how full of life it is.

101120091988[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Er det ikke utrolig? Jeg tok dette bildet i morges, det var litt mørkt ute men man kan likevel se at det er liv i dem. Har aldri opplevd maken.

101120091988[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

3 kommentarer til “November roses|November-roser”

 1. Stacie avatar

  Those are some tough roses! They are gorgeous!
  .-= Stacie´s last blog ..All About Kids Tuesdays – Art Picture =-.

 2. Vera avatar

  Your post reminded me of the Guns N’ Roses song November Rain
  .-= Vera´s last blog ..Nosebleed =-.

 3. Festus og Lillepus avatar

  Nydelige roser! jeg har lagt merke til at våre roser også fremdeles blomstrer. utrolig, og jeg lengter etter sommer når jeg ser på dem. Snufs:( vi har en lang vinter framfor oss….
  .-= Festus og Lillepus´s last blog ..Endelig tallerkenhylle til hytten! =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.