November roses|November-roser

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Isn’t it incredible? We’ve had degrees under 0 celcious the latest nights but still our roses are hanging in there. I’ve never had so though roses.

I took this one early this morning, a bit dark but its still easy to see how full of life it is.

101120091988[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Er det ikke utrolig? Jeg tok dette bildet i morges, det var litt mørkt ute men man kan likevel se at det er liv i dem. Har aldri opplevd maken.

101120091988[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

 1. Stacie sier:

  Those are some tough roses! They are gorgeous!
  .-= Stacie´s last blog ..All About Kids Tuesdays – Art Picture =-.

 2. Vera sier:

  Your post reminded me of the Guns N’ Roses song November Rain
  .-= Vera´s last blog ..Nosebleed =-.

 3. Nydelige roser! jeg har lagt merke til at våre roser også fremdeles blomstrer. utrolig, og jeg lengter etter sommer når jeg ser på dem. Snufs:( vi har en lang vinter framfor oss….
  .-= Festus og Lillepus´s last blog ..Endelig tallerkenhylle til hytten! =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.