Tuesday background part 2|Tirsdagsbakgrunnen del 2

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Lonelywolf2 at DeviantArt has lots of awesome photos from different parts of the world, here is one from Hjelle in Norway:

Check out his gallery here, or his website.
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Lonelywolf2 har utrolig mange flotte bilder på DeviantArt, her er ett av dem fra Hjelle:

Sjekk ut galleriet hans her, eller hjemmesiden hans.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Tuesday background part 2|Tirsdagsbakgrunnen del 2”

 1. FishHawk avatar

  Wow, what a place to live!

  1. oyvind avatar

   Yeah, its an incredible area, I wouldn’t mind living there. 🙂

 2. Nicole avatar
  Nicole

  This is totally, breathtakingly gorgeous!!
  What a shot!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.