The Ylvis 4 dress rehearsal|På generalprøve med Ylvis 4

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The Ylvis brothers are my favorite comedians here in Norway, they are good at everything, singing, doing tricks, acrobatics, sketches, character parody, playing instruments – they are incredible. I was lucky to go to the dress rehearsal yesterday and had an awesome time, their new show will be a hit in Norway. When asked about the creative title of the show they answered “yeah we work a lot with the titles, we discussed this year if we should call it 3.5 or 3.5 beta but then we though; woah – how about Ylvis 4, it is incredible fitting”. Some might react to the show though, it involved a few things I still chew on, they were singing Piet Jesu and started to fight. The fight got rougher and rougher and the blood were splatting around – not really my taste but all in all it was a good show. Its their premiere later today, I’m excited to read what other people think about the show.

Here is something from Ylvis 3:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg var så heldig å få lov til å gå på generalprøven til Ylvis 4 i går, endelig fikk jeg sett showet deres. Jeg kan ikke sammenligne mot de forrige men jeg synes fremdeles at de er utrolig flinke. Stilen er lagt litt om merket jeg, det var litt mer fjortiss-humor eller Eia-humor som noen sier. Det er nok ikke alt som kommer til å falle i god jord tror jeg. Men det var ihvert fall kjekt å se dem igjen. For meg er de underholdnings-genier, kanskje det er bare jeg som har begynt å bli gammel. 🙂 De er flink å synge og drar frem sketcher som man aldri skulle tro skulle være mulig å finne på. Og så fikk man en koselig oppdatering på hvordan det gikk med familie, hytter og slikt. 🙂 I kveld er det premiere på Ylvis 4, det blir spennende å høre hvordan mottakelsen blir.

Her er fra Ylvis 3:

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.