Bye Steve Jobs|Hadet Steve Jobs

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Bye Steve Jobs, it was sad to hear that you’re gone. RIP. You really changed the world, we will always remember you. Thanks for iPhone, iMac, iPod, iPad, Pixar, NeXT, AppleTV and all the other wonderful things you achieved. You taught the world that computing need to be intuitive to all, you gave millions of people the chance to enjoy computing, people who feared the machine fell in love with them.

The missing piece of the Apple (made by Jonathan Mak):

Quotes I love:

When Steve Jobs offered a job to John Sculley who worked for Pepsi Cola; “Do you want to spend the rest of your life selling sugared water, or do you want a chance to change the world?”

“Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly, and get on with improving your other innovations.”

“We made the buttons on the screen look so good you’ll want to lick them.”

“Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me … Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me.”

Other articles on Steve Jobs death:

CNN
TechCrunch
LR Online
Telegraaf
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Hadet Steve Jobs, det var trist å lese i morges at du er borte. Du klarte virkelig å forandre verden, det vil vi alltid huske deg for. Takk for iPhone, iMac, iPod, iPad, Pixar, NeXT, AppleTV og alle de andre vindunderlige tingene du har fått til. Du lærte verden at datamaskiner må bli intuitiv for alle, du gav millioner av mennesker en sjanse til å glede seg over å sitte med en maskin. Mennesker som fryktet maskiner ble forelsket i dem.

Den manglende bit i eplet (laget av Jonathan Mak):

Sitater jeg liker godt:

Når Steve Jobs tilbø jobb til John Sculley som jobbet i Pepsi Cola; “Do you want to spend the rest of your life selling sugared water, or do you want a chance to change the world?”

“Sometimes when you innovate, you make mistakes. It is best to admit them quickly, and get on with improving your other innovations.”

“We made the buttons on the screen look so good you’ll want to lick them.”

“Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me … Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me.”

Hvil i fred Steve Jobs

Andre artikler om Steve Jobs bortgang:

ITAvisen
VG
Dagbladet
IDG
PC for alle
SVT
Sveriges radio
Expressen[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.