Morning through Bergen city center|God morgen Bergen sentrum

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I took the bus again this morning, a wet experience. But as always I take a few shots on my way. The bus I took went through the Bergen city center. The girl next to me must think I’m a weirdo taking pictures of everything. Here are attribution to Skywatch Friday and Petunias Heavenly #53. I know the quality is low but this is really how it looked today. 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I morges tok jeg bussen igjen, må jo teste det nye systemet – det fungerte faktisk greit, bortsett fra at det tar veldig lang tid siden bussen kjører via sentrum. Så lenge jeg kommer meg til Åsane terminal så går det en buss derfra hvert 5. minutt, det er ganske supert. En annen ulempe er at ikke alle tar inn til Spelhaugen så det blir et stykke å gå av og til – men trim trenger jeg alikevel så… 🙂

Jeg knipser alltid i vei når jeg sitter på bussen, her er de jeg tok i dag. Dessverre føk Beffen avgårde før jeg fikk tatt bilde… Her er mine bidrag til Skywatch Friday og Petunias Himmelsk #53. Bildene er ikke noe estetisk fine, men de avspeiler virkeligheten alt for bra. 🙂

[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

10 kommentarer til “Morning through Bergen city center|God morgen Bergen sentrum”

 1. J Bar avatar

  Good shots.

 2. Abyhakrilas avatar

  Så kjempefine bilder! Ønsker deg en kjempefin fredag, og en riktig god og fin helg!:)

 3. Mariane avatar
  Mariane

  Gråt gråt grå og atter gråt … hehe.. Nogen gange skal man da bare have et eller flere billeder af det.. Kvaliteten er ikke så dårlig 😉

 4. Randi's Tanker avatar

  Samme himmel som det har vært i Romsdal de siste dagene, grått & vått. Det siste bildet ditt har nydelige farger. Der ser vi jo lys rosa skyer og et bit blå himmel…

  God helg til deg!

 5. chubskulit avatar
  chubskulit

  Beautiful sky shots!

  My Skyshot, hope you can come and see. Thanks and have a great weekend!

 6. Linda avatar

  Fine bilder fra vår vakre by!
  Ser litt av kjølevannet til Beffen 😉
  Ha en fin helg!

 7. Inge avatar

  Fint virkeligheds bidrag. 🙂

 8. Marianne avatar

  Vel, du har bekreftet mine mistanker om at det regner i Bergen (også). 😉
  Flotte øyeblikksbilder!

 9. TorAa avatar

  Du skal ha all ære av å vise virkeligheten som den er.
  Kjempegod ide og ta bilder fra arbeidsreisen..

  btw: Sen kommentar fordi vi kom hjem meget sent lørdag kveld etter en drøy uke i Provence.
  http://toraa.blogspot.com/

 10. oyvind avatar

  Tusen takk for fine kommentarer dere! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.