Bryggen 1951

Wordless Wednesday – Bryggen then and now|Ordløs Onsdag – Bryggen før og nå

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Bryggen ca 1951 (from bergen360.no)
Bryggen 1951

Bryggen 2011
Bryggen 2011

Wordless Wednesday[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Bryggen ca 1951 (fra bergen360.no)
Bryggen 1951

Bryggen 2011
Bryggen 2011

Wordless Wednesday
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Wordless Wednesday – Bryggen then and now|Ordløs Onsdag – Bryggen før og nå”

  1. BrSpiritus avatar

    That’s cool, I like it when history is preserved.

    The Vintage Recipe Blog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.