Mon Plaisir - Bergen

View from Mon Plaisir|Utsikt fra Mon Plaisir

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Every second week the scouts gather at Mon Plaisir and every time I hope the weather allows for a nice shot. Yesterday it finally cleared up, this is how it looked. Nice view of Bergen and the Askøy bridge.

Mon Plaisir - Bergen[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Speiderne samles ofte ved Mon Plaisir og hver gang håper jeg det er vær til å ta et fint bilde av utsikten. I går var det endelig klarvær og bra lys, ble det ikke fint? 🙂

Mon Plaisir - Bergen[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “View from Mon Plaisir|Utsikt fra Mon Plaisir”

  1. Erik avatar

    Lovely view. It appears warm and cold at the same time.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.