Alexander et nytt fenomen som bryter Grand Prix-muren

I VG i dag kan man lese at Alexander topper nedlastingslistene på iTunes. 70 prosent av inntektene går til Alexander siden han kjøpte rettighetene til sangen før Grand Prix – dette er fantastisk. Jeg synes det har vært litt leit når tidligere Grand Prix finalister har gått i glemmeboken, Grand Prix har til nå vært et parallelt univers hvor artistene har svinnet hen etter finalen. Men Alexander ser ut til å bryte alle ugumskheter i Grand Prix, jeg tror han kommer til å bli en ny superstjerne – han har alt.

Det er kjekt å se at det går an å tjene penger via nettet, dette må artistene jobbe mer med – plateselskapene har handlet for sent.. jaja det er en annen diskusjon.

Nå skal jeg handle litt musikk :

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.