En gåtur i høsten

Forrige helg gikk min datter og jeg en liten tur i nabo-området for å studere høsten litt. Hun elsker å løpe gjennom løvet, jeg fant ut at jeg også synes det er herlig. Lyden er ganske avslappende, spesielt når det er mye løv og det var det på turen vår. Vi gikk ned veien og inn til Kvernevik og den gamle fabrikken, eller maleriet som mange kaller det. Bygningene fascinerer meg så jeg benyttet sjansen til å ta litt bilder av dem.

241020091866_stitch

Her stoppet vi opp for å studere skyene litt, var de ikke fine?

241020091869_stitch

Opprinnelig var dette en mølle, deretter ullvarefabrikk og senere sildoljefabrikk. I dag er det malingfabrikk i bygningene. Her kan du se et flyfoto av Kverneviken tatt i juli 1960.

241020091875_stitch

Det er fremdeles rester av kanalene inn til møllen og det er en masse detaljer her, jeg blir aldri lei av å studere området. Jeg håper det ikke forfaller helt og forsvinner.

241020091892_stitch

Her er elven forbi Bekkjarvik og ned mot Kverneviken, litt moro med sammensying men jeg skulle nok ha tatt litt flere bilder for å fylle ut til et helt rektangel.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

2 Responses

  1. sharkbytes says:

    I love old buildings like that! Gotta get me a way to stitch pics together.

  2. Chinaren says:

    Very nice pics. Enjoyed. Can’t see sights like that in China!
    .-= Chinaren´s last blog ..Sex shops – don’t stand outside them. =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.