Hjort på Monsamarken, Tertnes

I morges la Emma merke til to hjort på Monsamarken, Tertnes, vi klarte såvidt å filme dem. De kommer nærmere og nærmere “sivilisasjonen” for tiden, gøy for minsten. Ove på jobben her sa det var en kolle og kalven hennes. 🙂 Om du klikker på 360 under videoen og endrer den til 720p blir det litt bedre kvalitet på videoen, jeg har ikke funnet ut hvordan man gjør dette fast..

hjort monsamarken tertnes

hjort monsamarken tertnes

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.