Bergens høyeste kunstverk settes opp

Jeg ble litt nysgjerrig på hva som foregikk borte ved Auto 23, jeg jobber like ved og tok turen bortom. De holder på å sette opp Bård Breivik sin nyeste skulptur! Det blir kjempe spennende å se når den er ferdig, jeg gleder meg til å se en fin soloppgang reflektert i tårnet. Tårnet er delt opp i tre, skrik, primtall og ascii. 🙂 Nydelig arbeid, Bård! På 23,8 meter må vel dette være et av norges høyeste kunstverk?

auto 23 tårnet

Her er et bilde av Bård Breiviks forrige arbeid, kuben:

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.