My new blog setup|Mitt nye bloggoppsett

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I struggle finding a blog design that I like, lately I’ve created a child theme of Twenty Eleven, where I display the posts in two columns with small thumbnails.

What do you prefer, a traditional Twenty Eleven or the one I’ve made now?

I have to settle down with something soon, I hate it that I plunder with this instead of writing more..[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg sliter med å finne et oppsett på bloggen min som jeg klarer å falle til ro med. 🙂 I det siste har jeg laget et lite undertema til Twenty Eleven og satt opp postene i to kolonner med små bilder.

Synes du det er bedre med tradisjonell post-oversikt eller det jeg har laget nå?

Jeg må snart finne noe jeg liker, for jeg bruker jo mer tid på utseende enn å skrive…[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Annie sier:

    Hei. Jeg fant bloggen din via bareblogg.no. Jeg syns ærlig talt det er bedre med tradisjonell bloggoversikt, for da får jeg helheten i posten og slipper å miste interessen av at jeg bare ser overskriften og må klikke meg inn for å kunne lese innlegget. Håper dette var til hjelp. Ta gjerne turen innom min blogg og om du er interessert. 🙂 Hilsen Annie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.