My new blog setup|Mitt nye bloggoppsett

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I struggle finding a blog design that I like, lately I’ve created a child theme of Twenty Eleven, where I display the posts in two columns with small thumbnails.

What do you prefer, a traditional Twenty Eleven or the one I’ve made now?

I have to settle down with something soon, I hate it that I plunder with this instead of writing more..[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg sliter med å finne et oppsett på bloggen min som jeg klarer å falle til ro med. 🙂 I det siste har jeg laget et lite undertema til Twenty Eleven og satt opp postene i to kolonner med små bilder.

Synes du det er bedre med tradisjonell post-oversikt eller det jeg har laget nå?

Jeg må snart finne noe jeg liker, for jeg bruker jo mer tid på utseende enn å skrive…[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “My new blog setup|Mitt nye bloggoppsett”

  1. Annie avatar

    Hei. Jeg fant bloggen din via bareblogg.no. Jeg syns ærlig talt det er bedre med tradisjonell bloggoversikt, for da får jeg helheten i posten og slipper å miste interessen av at jeg bare ser overskriften og må klikke meg inn for å kunne lese innlegget. Håper dette var til hjelp. Ta gjerne turen innom min blogg og om du er interessert. 🙂 Hilsen Annie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.