auto 23 tårnet

Bergen’s tallest piece of art being setup|Bergens høyeste kunstverk settes opp

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Bård Breivik has done it again, I look forward to see reflextions of the sunrise on this one! I work a few meters away so I took the opportunity to take a shot while the tower is being raised. One module of three left now. The first module is called Scream, the second is Primenumber and the third is called Ascii. 🙂 Its 23,8 meters high, it must be one of Norways tallest art.

auto 23 tårnet

Heres a photo of Bård Breiviks last piece of art, the cube:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg ble litt nysgjerrig på hva som foregikk borte ved Auto 23, jeg jobber like ved og tok turen bortom. De holder på å sette opp Bård Breivik sin nyeste skulptur! Det blir kjempe spennende å se når den er ferdig, jeg gleder meg til å se en fin soloppgang reflektert i tårnet. Tårnet er delt opp i tre, skrik, primtall og ascii. 🙂 Nydelig arbeid, Bård! På 23,8 meter må vel dette være et av norges høyeste kunstverk?

auto 23 tårnet

Her er et bilde av Bård Breiviks forrige arbeid, kuben:


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.