Bergen’s tallest piece of art being setup|Bergens høyeste kunstverk settes opp

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Bård Breivik has done it again, I look forward to see reflextions of the sunrise on this one! I work a few meters away so I took the opportunity to take a shot while the tower is being raised. One module of three left now. The first module is called Scream, the second is Primenumber and the third is called Ascii. 🙂 Its 23,8 meters high, it must be one of Norways tallest art.

auto 23 tårnet

Heres a photo of Bård Breiviks last piece of art, the cube:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Jeg ble litt nysgjerrig på hva som foregikk borte ved Auto 23, jeg jobber like ved og tok turen bortom. De holder på å sette opp Bård Breivik sin nyeste skulptur! Det blir kjempe spennende å se når den er ferdig, jeg gleder meg til å se en fin soloppgang reflektert i tårnet. Tårnet er delt opp i tre, skrik, primtall og ascii. 🙂 Nydelig arbeid, Bård! På 23,8 meter må vel dette være et av norges høyeste kunstverk?

auto 23 tårnet

Her er et bilde av Bård Breiviks forrige arbeid, kuben:


[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.