Bård Breivik’s tower is up|Bård Breiviks tårn er på plass

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The tower is up! Bård Breiviks latest work of art is a beauti, I’ll take a few more photos when the ropes are gone.

Bård Breivik

Bård Breivik

Heres a proud Bård Breivik:
Bård Breivik[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Bård Breiviks tårn er på plass! Nå mangler det bare å fjerne stroppene. Spelhaugen har fått sin prikk over i’en, det har blitt et kjempeflott område. Eller er tårnet i’en og Porsche-bygget prikken? 🙂

Bård Breivik

Bård Breivik

En stolt Bård Breivik:
Bård Breivik
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. paul osipow sier:

    tornet ser fantastiskt ut, vilken erektion! och av en sån där nästan-gubbe. gratulerar. hälsningar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.