Bård Breivik

Bård Breivik’s tower is up|Bård Breiviks tårn er på plass

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The tower is up! Bård Breiviks latest work of art is a beauti, I’ll take a few more photos when the ropes are gone.

Bård Breivik

Bård Breivik

Heres a proud Bård Breivik:
Bård Breivik[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Bård Breiviks tårn er på plass! Nå mangler det bare å fjerne stroppene. Spelhaugen har fått sin prikk over i’en, det har blitt et kjempeflott område. Eller er tårnet i’en og Porsche-bygget prikken? 🙂

Bård Breivik

Bård Breivik

En stolt Bård Breivik:
Bård Breivik
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Bård Breivik’s tower is up|Bård Breiviks tårn er på plass”

  1. paul osipow avatar
    paul osipow

    tornet ser fantastiskt ut, vilken erektion! och av en sån där nästan-gubbe. gratulerar. hälsningar

    1. oyvind avatar

      Tusen takk for besøket Paul! Ja dette er inspirasjon i mange aspekter. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.