Kaos i trafikken i dag

Vinteren har kommet og vi har endelig fått litt snø – men hva skjer: snøkaos. 🙂 Det er ganske utrolig, det er ikke mange millimetrene som har falt men likevel klarer ikke folk å holde bilene på veien. Akkurat nå sitter jeg på bussen, heldigvis har jeg nett og en god ovn ved beina. 🙂 Det er moro å se på folkene utenfor som stresser med gass og clutch, noen prøver å snike seg men vi møtes alle igjen, det er ikke mye tid de vinner. 🙂

Her er Spelhaugen for noen minutter siden, det er ikke mye snø som har falt men likevel er det kaos.

Har sittet på bussen i tre kvarter nå og har kommet meg fra Spelhaugen til første rundkjøring i Fyllingsdalen. 🙂

Får smøre meg med tålmodighet, skulle ønske jeg kunne bestille pizza med sykkelbud.

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.