Chaos in traffic today|Kaos i trafikken i dag

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Winter has come and its chaos in traffic again, as every year. Its embarrasing that we can’t cope with the snow – we’re supposed to be used to this, we even brag that we’re born with skies on our feet. Oh well, I’m sitting on the bus and has network connectivity and the ovens are on full. Outside people stress the gas and clutch, trying to find a quicker route. But we will meet them again, no one seldom gain something by trying to cheat the system. 🙂 Heres what it looked like a few minutes ago, ordinary snow fall, nothing huge, yet there is chaos. 🙂

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vinteren har kommet og vi har endelig fått litt snø – men hva skjer: snøkaos. 🙂 Det er ganske utrolig, det er ikke mange millimetrene som har falt men likevel klarer ikke folk å holde bilene på veien. Akkurat nå sitter jeg på bussen, heldigvis har jeg nett og en god ovn ved beina. 🙂 Det er moro å se på folkene utenfor som stresser med gass og clutch, noen prøver å snike seg men vi møtes alle igjen, det er ikke mye tid de vinner. 🙂

Her er Spelhaugen for noen minutter siden, det er ikke mye snø som har falt men likevel er det kaos.

Har sittet på bussen i tre kvarter nå og har kommet meg fra Spelhaugen til første rundkjøring i Fyllingsdalen. 🙂

Får smøre meg med tålmodighet, skulle ønske jeg kunne bestille pizza med sykkelbud. [/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.