Colony ship Idekemsas observed near Mercury|Koloniskipet Idekemsas observert nær Merkur

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]This must be Idekemsas, look closesly at the image taken December 1st and compare it with the sketch of the colony ship. How wonderful. I posted about it a few years ago here.

Here is a video of the observation: navy.mil

Link to article: MSNBC[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Dette må være Idekemsas, se nøye på bildet tatt 1. desember og sammenlign det med den grove skissen av koloniskipet Idekemsas. Fantastisk! Jeg skrev om dette skipet for noen år siden her.

Her er video av observasjonen: navy.mil

Her er lenken til artikkelen: MSNBC

Andre lenker:
VG
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.