Sunrise from the bus|Soloppgang fra bussen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Wow, its Friday again. Wasn’t it Friday yesterday? Oh well, here is my contribution to Skywatch Friday and Petunia’s heavenly #61. 🙂 I’ve taken the bus a lot lately because my car is being repaired and I love moments like these.

Have a nice weekend![/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Wow det er fredag igjen! Var det ikke fredag i går? Jaja, her er mitt bidrag til Skywatch Friday og Petunias Himmelsk #61. 🙂 Jeg har tatt bussen en del i det siste fordi bilen er til reperasjon, fordelen med buss er at man kan lene seg tilbake og nyte scener som dette.

God helg![/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

4 kommentarer til “Sunrise from the bus|Soloppgang fra bussen”

 1. Mormor avatar

  Noen fordeler skal man jo ha som kollektivbruker. 🙂
  Ha en fin weekend 🙂

 2. Asbjørg avatar

  Lettere å ta bilder når man sitter på bussen enn bak rattet selv ihvertfall!Fin himmel!

 3. Inge avatar

  Skøn fordel fint billede, jeg ønsker dig en god weekend

 4. Melusine avatar
  Melusine

  Mye enklere å fotografere scenene også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.