New spamfighter.|Ny spamkriger.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]There is a new spamfighter in town, Karabunga’s Defensio is now up and running – proudly announced today by Carl Mercier, Mat Balez and Camilo Lopez. Located in an old tobacco factory just outside Montreal in Canada the small group is going to change our world in small but important ways. Looking at what Balez, Lopez and Mercier has been doing lately I bet we’re going to see more interesting stuff from these guys.

Defensio is easily installed in WordPress, latest version 2.3.1 of WordPress works fine with Defensio. Remeber to Deactivate Akismet. I stumbled upon Defensio because I had problem running Akismet on WordPress 2.3.1.

With Defensio we also get fancy statistics like this :

Defensiostat1

More graphics where my stat starts to populate. 🙂

DEFENSIO
Uploaded by montrealtechwatch
[/lang_en]

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det har kommet en ny spamkriger i byen, Karabungas Defensio er nå sluppet – stolt annonsert i dag av Carl Mercier, Mat Balez og Camilo Lopez. Lokalisert i i en gammel tobakk-fabrikk like utenfor Montreal i Kanada skal den lille gruppen endre vår verden i små men viktige steg. Om man ser på hva Balez, Lopez and Mercier har gjort på i det siste så skal det bli spennende å se hva som kommer neste gang fra disse.

Det er lett å installere Defensio i WordPress, siste versjon 2.3.1 av WordPress fungerer fint med Defensio. Husk å deaktivere Akismet. Jeg snublet over Defensio fordi jeg ikke fikk Akismet til å virke med WordPress 3.2.1..

Med Defensio får vi også fancy grafisk statistikk som feks dette :

Defensiostat1

Mere grafikk kommer når statistikken min har begynt å vokse. 🙂

DEFENSIO
Uploaded by montrealtechwatch
[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.