Mobile applications bigger than Internet|Steng nettet og se hva som skjer da

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I read in a Norwegian newspaper today that mobile applications will be bigger than Internet, isn’t that a funny way to put it? Most mobile applications use services on Internet and Internet as a transportation for traffic between the application and the server. How can “mobile applications” then be bigger than Internet? Or did I miss something?

They are talking about how popular Apple’s App Store is, having 65000 applications and people have downloaded 1,5 billion apps. Is that why they call it bigger? To use their own way of saying this, I think The Internet has more than 65000 apps. 🙂

This came to my mind on the subject, an awesome episode of the IT Crowd :

Link to the article (in Norwegian) : VG
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Er det ikke slik at mobile applikasjoner stort sett er avhengig av tjenester på Internet og Internet som tjenestevei? Hvordan kan man da si at mobile applikasjoner vil bli større enn Internet? Det finnes jo ikke GSM-servere som tilbyr samme tjenester, eller har jeg misforstått artikkelen jeg leste i VG i dag? (Se link under) Om man stenger ned Internet, hva skjer da med de mobile applikasjonene? 🙂 Jeg tror ikke man får sjekket så mange bussruter.

At Apples App Store har 65000 apps er vel ikke så veldig imponernde, for å bruke samme språk som VG; Internet har litt flere enn 65000 programmer man kan laste ned. 🙂

Her er forresten en morsom snutt som artikkelforfatter bør titte litt på 🙂

Link til artikkelen : VG[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.