Lifeblog-post

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Lifeblogimage

View through binoculars. 🙂

Finally mobile again with my N82. I got Lifeblog to work, read about that here

Submitted with Lifeblog and N82.
[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Lifeblogimage

Utsikt gjennom kikkert. 🙂

Endelig mobil igjen med min N82. Jeg fikk Lifeblog til å virke, les mer om det her

Submitted with Lifeblog and N82.
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

You may also like...

1 Response

  1. glam sier:

    Absolutely gorgeous pic, Oblog! That sky is so beautiful……..trying to remember the colors to use in a painting. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.