An evening at the wharf|Kveldstemning ved Sandviken motorklubb

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]They looked funny at me when I said I had to take a few shots because the light was great, I think the photos reflected the athmosphere pretty good. 🙂

Sandviken motorklubb 1

Sandviken motorklubb 2

Sandviken motorklubb 3

Sandviken motorklubb 4

Sandviken motorklubb 5
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]De så rart på meg da jeg sa at jeg måtte ta noen bilder fordi lyset var så fint, men jeg synes bildene beskrev atmosfæren ganske bra. 🙂

Sandviken motorklubb 1

Sandviken motorklubb 2

Sandviken motorklubb 3

Sandviken motorklubb 4

Sandviken motorklubb 5[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. Veldig stemningsfulle bilder! Høy isofølsomhet på kameraet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.