Sandviken motorklubb 1

An evening at the wharf|Kveldstemning ved Sandviken motorklubb

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]They looked funny at me when I said I had to take a few shots because the light was great, I think the photos reflected the athmosphere pretty good. 🙂

Sandviken motorklubb 1

Sandviken motorklubb 2

Sandviken motorklubb 3

Sandviken motorklubb 4

Sandviken motorklubb 5
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]De så rart på meg da jeg sa at jeg måtte ta noen bilder fordi lyset var så fint, men jeg synes bildene beskrev atmosfæren ganske bra. 🙂

Sandviken motorklubb 1

Sandviken motorklubb 2

Sandviken motorklubb 3

Sandviken motorklubb 4

Sandviken motorklubb 5[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “An evening at the wharf|Kveldstemning ved Sandviken motorklubb”

  1. Bjarne Kjeldsen avatar

    Veldig stemningsfulle bilder! Høy isofølsomhet på kameraet?

    1. oyvind avatar

      Den havnet på ISO800, brukte HDR, med… iPhone 4s. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.