Guru Meditation|Guru Meditation

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]gurumeditation

This bring back memories. I got this error when I visited bt.no our local paper this morning, how fun to see that again. Guru Meditation is from the Commodore era, when the Amiga 500/1000 crashed it came out with something like this :

gurumain

For å stoppe Mac-folkenes latter så fant jeg denne fra gamle-Mac’en : 🙂

sadmac
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]gurumeditation

Dette får meg til å mimre. Jeg fikk denne feilen da jeg besøkte bt.no i morges, morsomt å se meldingen igjen. Guru Meditation er fra Commodore-tiden, når feks Amiga 500/1000 krasjet kom den ut med en slik melding :

gurumain

To prevent the Mac-people from laughing at Amiga maybe this brings back memories when Mac crashed? 🙂

sadmac[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. Thanks for reminding me! I’ve totally forgotten about the Guru Meditation in the A500. Sweet memories! 🙂

    Peter Korkala’s last blog post..I’m still around…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.