Guru Meditation|Guru Meditation

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]gurumeditation

This bring back memories. I got this error when I visited bt.no our local paper this morning, how fun to see that again. Guru Meditation is from the Commodore era, when the Amiga 500/1000 crashed it came out with something like this :

gurumain

For å stoppe Mac-folkenes latter så fant jeg denne fra gamle-Mac’en : 🙂

sadmac
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]gurumeditation

Dette får meg til å mimre. Jeg fikk denne feilen da jeg besøkte bt.no i morges, morsomt å se meldingen igjen. Guru Meditation er fra Commodore-tiden, når feks Amiga 500/1000 krasjet kom den ut med en slik melding :

gurumain

To prevent the Mac-people from laughing at Amiga maybe this brings back memories when Mac crashed? 🙂

sadmac[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Guru Meditation|Guru Meditation”

  1. Peter Korkala avatar

    Thanks for reminding me! I’ve totally forgotten about the Guru Meditation in the A500. Sweet memories! 🙂

    Peter Korkala’s last blog post..I’m still around…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.