Incredible things people bring with them on the train|Utrolig hva folk tar med seg på toget

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I thought this was awesome, both are from Norway.

Heres one from Oslo, thanks to Magnus for letting me share it.
bil på t-banen

This one is from Bergen, the Light Rail Bybanen. Thanks to Jenny for taking this and letting me share it.
Bybanen - Light Rail

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Disse synes jeg var artig, det er utrolig hva man tar med seg på Bybane og T-bane.

Her er et fra T-Banen i Oslo, takk til Magnus som lot meg få dele det her.
bil på t-banen

Denne er fra Bybanen i Bergen. Takk til Jenny som tok dette og lot meg dele det.
Bybanen - Light Rail[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

3 Responses

  1. marit sier:

    Oj, ikke rart at det er trangt på bybanen,men hvorfor sitter ingen i sofaen

  2. Nirmal sier:

    This is the first time i am seeing a car inside a train!!!

  3. Chinaren sier:

    It’s hard to find a seat on the train sometimes. Bringing your own is one solution I guess!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.