Wordless Wednesday – Rolling moon|Ordløs onsdag – rullende måne

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]108022009748[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]108022009748[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

6 kommentarer til “Wordless Wednesday – Rolling moon|Ordløs onsdag – rullende måne”

 1. Øyvind avatar

  Taken in Fyllingsdalen, Bergen, Norway. 🙂

 2. Beth F avatar

  Looks like a fairy tale.

  Beth F’s last blog post..Wordless Wednesday (Feb. 11)

 3. Petunia avatar

  Stilig!
  Månen har nok lokket mange ut for å ta bilder de siste dagene. Var selv ute sent i går kveld og knipset, men er ikke fornøyd med resultatet. Jeg fikk skikkelg neglebitt også. Det var – 8 så jeg hadde ikke verdens beste tålmodighet.

  Petunia’s last blog post..Takk, kjære venner!!!

 4. Nicole avatar
  Nicole

  That’s gorgeous!
  It indeed looks like the moon is rolling over the mountain top!
  Well caught!

 5. Robin of My Two Blessings avatar

  That is very neat – nice shot!

  Robin of My Two Blessings’s last blog post..Book Review #21

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.