Wordless Wednesday – Rolling moon|Ordløs onsdag – rullende måne

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]108022009748[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]108022009748[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

6 Responses

 1. Øyvind sier:

  Taken in Fyllingsdalen, Bergen, Norway. 🙂

 2. Beth F sier:

  Looks like a fairy tale.

  Beth F’s last blog post..Wordless Wednesday (Feb. 11)

 3. Petunia sier:

  Stilig!
  Månen har nok lokket mange ut for å ta bilder de siste dagene. Var selv ute sent i går kveld og knipset, men er ikke fornøyd med resultatet. Jeg fikk skikkelg neglebitt også. Det var – 8 så jeg hadde ikke verdens beste tålmodighet.

  Petunia’s last blog post..Takk, kjære venner!!!

 4. Nicole sier:

  That’s gorgeous!
  It indeed looks like the moon is rolling over the mountain top!
  Well caught!

 5. That is very neat – nice shot!

  Robin of My Two Blessings’s last blog post..Book Review #21

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.