Visiting Stockholm|Stockholm i full fart

[lang_en]I visited Stockholm in Sweden yesterday to do some work, I also hoped to snap some photos of the beautiful city. But I guess many of you will recognize the selection of photos I managed to take, I had an intensive program at work so I didn’t get the chance to see much.

Do you remember a comment from a passenger on the bus in Speed the movie? “I’ve already seen the airport” – I felt like him. hehe

I hope I get the chance to visit Stockholm again soon when I have better time, I share my photos anyway – its what I saw of Stockholm. 🙂

[/lang_en][lang_nb-no]Jeg besøkte Stockholm i går for å få unna litt arbeid, jeg håpet også på å få tatt noen bilder av den nydelige byen. Men den gang ei, jeg vil tippe at mange av dere gjenkjenner seleksjonen av bilder jeg tok, et typisk jobbreise-utvalg. Jeg hadde et ganske intenst program.

Husker du passasjeren på bussen i filmen Speed? Han som sa; “Jeg har allerede sett flyplassen” – jeg opplevde i går det han følte. 🙂

Jeg håper jeg får sjansen til å besøke byen igjen snart og at jeg har litt bedre tid, men jeg deler bildene uansett – dette er hva jeg så av Stockholm. 🙂

[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. hey Øyvind,
    I got to visit Stockholm about ten years ago and loved it, including see the famous ship that sunk when it was launched. I’d like to get back too! They have a cool zoo with lemurs (monkeys) where you get to walk through the cage with them. Very cool. And yes, Speed was an awesome movie! ~ Steve, the Swedish trade show guru

    Steve, trade show guru’s last blog post..Remember When

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.