Visiting Stockholm|Stockholm i full fart

[lang_en]I visited Stockholm in Sweden yesterday to do some work, I also hoped to snap some photos of the beautiful city. But I guess many of you will recognize the selection of photos I managed to take, I had an intensive program at work so I didn’t get the chance to see much.

Do you remember a comment from a passenger on the bus in Speed the movie? “I’ve already seen the airport” – I felt like him. hehe

I hope I get the chance to visit Stockholm again soon when I have better time, I share my photos anyway – its what I saw of Stockholm. 🙂

[/lang_en][lang_nb-no]Jeg besøkte Stockholm i går for å få unna litt arbeid, jeg håpet også på å få tatt noen bilder av den nydelige byen. Men den gang ei, jeg vil tippe at mange av dere gjenkjenner seleksjonen av bilder jeg tok, et typisk jobbreise-utvalg. Jeg hadde et ganske intenst program.

Husker du passasjeren på bussen i filmen Speed? Han som sa; “Jeg har allerede sett flyplassen” – jeg opplevde i går det han følte. 🙂

Jeg håper jeg får sjansen til å besøke byen igjen snart og at jeg har litt bedre tid, men jeg deler bildene uansett – dette er hva jeg så av Stockholm. 🙂

[/lang_nb-no]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Visiting Stockholm|Stockholm i full fart”

  1. Steve, trade show guru avatar

    hey Øyvind,
    I got to visit Stockholm about ten years ago and loved it, including see the famous ship that sunk when it was launched. I’d like to get back too! They have a cool zoo with lemurs (monkeys) where you get to walk through the cage with them. Very cool. And yes, Speed was an awesome movie! ~ Steve, the Swedish trade show guru

    Steve, trade show guru’s last blog post..Remember When

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.