eZ Conference 2016 in Paris|eZ Conference 2016 i Paris

[lang_en]In October I was allowed to go to the annual eZ Conference, this time in Paris! I was ecstatic, I’ve never been there. But there wasn’t time to be tourist, the program was tight with wonderful sessions of new and upcoming functions in eZ Platform and fun innovations using Symfony framework. It was very nice to see people from the network again and there were sessions where we could ask questions and fill up our inspiration with new stuff to come. The last day team eZ had prepared a magnificent and magical show. We stayed in the Le Defénse area.

One evening I planned to walk from Le Defénse to the Eiffel tower but after a few kilometers I realized that Paris is a big place and it would take me a day to walk there. So I jumped into a cab, but that also took a while, the traffic was heavy. Heres what I was able to capture. 🙂

[/lang_en][lang_nb-no]I oktober fikk jeg dra på den årlige eZ Konferansen, denne gang i Paris! Jeg var ekstatisk siden jeg aldri har vært i Paris før. Men det var ikke tid til å være turist siden programmet var tettpakket med herlig faglige sessions. Og så var det kjekt å treffe folk fra nettverket igjen og det var sesjoner hvor vi kunne stille spørsmål for å oppdatere oss på eZ Platform. Og siste dag hadde Team eZ laget et herlig og magisk show. Vi bodde i Le Defénse-området.

På kvelden en dag planla jeg å gå fra Le Defénse til Eiffel-tårnet men etter noen kilometer oppdaget jeg at Paris var ganske stort og at det sikkert ville ta meg en dag å gå. Så jeg kastet meg i en drosje i stedet. Men det tok litt tid det også, trafikken i Paris var enorm. Her er noen av bildene jeg knipset i farten.

[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.