Wordless Wednesday-View worth stopping for|Ordløs onsdag-Utsikt verdt en stopp

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]150420091104[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]150420091104[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Wordless Wednesday-View worth stopping for|Ordløs onsdag-Utsikt verdt en stopp”

 1. Steinar Arason avatar

  Hello from Iceland, I have been to Norway, lived there for 4 months.

  Great place.

  Well I found you at blogcatalog.com

  This is my photo blog:
  http://imagestoexplore.blogspot.com

  1. oyvind avatar

   Komdu sæl Steinar! hvað segir þú? 🙂 Thanks for visiting me. You have many beautiful photos on your photoblog, I lookforward to explore it. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.