Wordless Wednesday – The old mill|Ordløs onsdag – den gamle møllen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]140620091344

140620091341

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]140620091344

140620091341[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Wordless Wednesday – The old mill|Ordløs onsdag – den gamle møllen”

 1. rdl avatar

  Nice!
  .-= rdl´s last blog ..Wordless Wednesday =-.

 2. MushaMommy avatar
  MushaMommy

  Awesome photo. I could imagine the waters flowing down.. 🙂
  Happy WW!
  .-= MushaMommy´s last blog ..Wordless Wednesday6 =-.

 3. Nicole avatar
  Nicole

  What a beautiful place!
  .-= Nicole´s last blog ..Poor lonely vacuum cleaner =-.

 4. Tammie avatar

  So very charming! Like a tiny house in a beautiful setting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.