Ram stuck in phone cable 6 meter above|Nysgjærrig vær – ikke første gangen det skjer

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]I couldn’t believe my eyes when I read this and I felt the urge to share it. Yesterday this male sheep (Ram?) tried to get over a fence by climbing a support cable near a phone/power pole. Somehow he managed to get his horn stuck on the main cable and slid onto it. Suddenly he was hanging 6-7 meters above the ground.

ram1
(Foto: Marita Vestersjø Landsnes)

The poor guy had no chance to get down, but luckily a group of German tourists noticed him and started a rescue operation. After a while with a lot of work they managed to fasten a rope to one of his horns and pulled him down via a cable.

ram2
(Foto: Marita Vestersjø Landsnes)

On the other side of the fence there were a group of sheeps, no wonder he was so desperate getting over. 🙂

It reminded me of this :

ram3

Edit : They added later that the owner wasn’t home yesterday when this happened.

Link to the article in Norwegian : Stavanger Aftenblad

Update May 18th, 2011 – it has happened again!


Photo: Colin Campbell

Link to the story (in Norwegian): VG: Ram stuck in tv-cable

It happened again! June, 2011:

Link to the story; in Norwegian: Nordhordaland: Vêr i hardt vêr

Links to other unlucky animals : The moose who got stuch 50 feet in the air!

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Det er utrolig hva våre kjære dyr kan finne på, i går havnet en vær 5-6 meter over bakken hengende i en kabel. Jeg er litt usikker på om det er selve telefon/strøm-kabelen den henger i eller en støttekabel til stolpen men alikevel, det er noe av det utroligste jeg har sett på lenge. Stakkars kar. Den prøvde sikkert å komme seg over gjerdet, for det var en gjeng med søyer.

ram1
(Foto: Marita Vestersjø Landsnes)

Heldigvis fikk han hjelp av noen snille tyske turister, de klarte å få ham ned med et tau.

ram2
(Foto: Marita Vestersjø Landsnes)

Det var familien Landsnes på Kunes på Helgøy i Finnøy som oppdaget stakkaren.

Dette minner meg om denne for lenge siden :

ram3

Link til artikkelen : Stavanger Aftenblad,
VG, DB

Nå har det jaggu hendt igjen, i Rogaland (Mai 2011):


Foto: Colin Campbell

Og så har det hendt igjen, Nordhordaland (Juni 2011):

Lenker til historiene:
Nordhordaland: Vêr i hardt vêr
VG: Ektepar fikk villsau i tv-kabelen

Andre uheldige dyr : Elgen som satt seg fast langt oppe i luften.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. Hege sier:

    Stakkar!!!!! Sikkert mang dyr som henger slik rundt omkring. 🙁

  2. Rune sier:

    Stakkars figur, håper det gikk bra! Noe slikt har jeg ikke sett før…
    .-= Rune´s last blog ..Dramatisk for Firefox =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.