Stupid media and airport security|Tåpelige media og flyplass-sikkerhet

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Sometimes people are misjudged by both media and airport security, this is a good example.

Poor Faiz Mohammad were stopped by airport security because of this find and the media blows it up big:

The guy were put in jail because of suspicious shoes and called it bomb detonator.

Check out this product, see the similarity?

Link to the product.

Link to the article.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Av og til mister jeg troen på menneskeheten. Spesielt i dag når Dagbladet slår dette opp stort, med fullt navn og bilde:

Stakkars Faiz Mohammad ble slengt i fengsel pga mistenkelige sko, flyplasspersonalet mente dette var en bombe-detonator.

Men… se på dette produktet:

Er det mulig?? Tror jeg ler meg ihjel…

Lenke til produktet.

Her er lenken til Dagbladets artikkel.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.