Stupid media and airport security|Tåpelige media og flyplass-sikkerhet

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Sometimes people are misjudged by both media and airport security, this is a good example.

Poor Faiz Mohammad were stopped by airport security because of this find and the media blows it up big:

The guy were put in jail because of suspicious shoes and called it bomb detonator.

Check out this product, see the similarity?

Link to the product.

Link to the article.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Av og til mister jeg troen på menneskeheten. Spesielt i dag når Dagbladet slår dette opp stort, med fullt navn og bilde:

Stakkars Faiz Mohammad ble slengt i fengsel pga mistenkelige sko, flyplasspersonalet mente dette var en bombe-detonator.

Men… se på dette produktet:

Er det mulig?? Tror jeg ler meg ihjel…

Lenke til produktet.

Her er lenken til Dagbladets artikkel.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.