Six of ten Norwegians says no to H1N1 vaccine|Fornuftige nordmenn – korrupte leger

[lang_en]I am getting fed up by doctors in media who scare people to take the H1N1 vaccine, why should we? Six out of ten Norwegians does not want it. We all know that people with other ilnesses should take it but they already did it.

I am beginning to wonder if the doctors are payed by the medicine industry to scare people. They are earning billions these days while other struggles, its worse that war profiting.

Let the swineflue do its business and let us take care of the ones who need special attention with it, the rest of us can relax – please?

Links to Norwegian articles : VB, DB[/lang_en][lang_nb-no]Nå må legemiddelindustrien slutte med å kjøpe leger som kan gå ut og skremme folk i media. I morges hørte jeg en lege forundre seg over at så få ønsker å ta vaksinen, “det dør jo folk der ute” sa han. Er det mulig?

Nå begynner jeg alvorlig å lure på om det er legemiddelindustrien som presser på for å tjene penger i vanskelige tider, leger som ellers er fornuftig i andre saker går jo helt i spinn – får de penger fra noen for å gjøre dette?

Alle vet at vaksiner er unaturlig og ekstreme, det er ikke rart folk er skeptisk og sier nei takk. Det er kun et fåtall mennesker som bør ta vaksinen men de har allerede takket ja, resten av oss som ikke har alvorlige kroniske sykdommer bør holde seg unna. Vi vet jo hva som skjer når myndighetene lar legemiddelindustrien eksperimentere på oss. Det skjer ofte at folk blir sykere av vaksine enn det de vaksineres for, andre ender opp med å bli 100% ufør.

Kan vi ikke la svineinfluensaen gå sin gang? Så får heller legene følge opp de som virkelig trenger det, vi andre kan slappe av – ikke gå berserk på apoteket.

Det er frustrerende når en småbarnsfamilie skal kjøpe seg en liten flaske med antibac og så er det tomt over alt! Hvorfor det? Jo fordi hysteriske nordmenn hamstrer, det kjenner vi jo til ved feks meieristreik og slikt. Folk hadde 20 liter melk i kjøleskapet, og kastet 19 av dem etter streiken.

Lenker : VB, DB[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

4 Responses

 1. Marius sier:

  I think the media, more than doctors, are scaring people to take the vaccine.

 2. Bob Benar sier:

  Folket ber “ekspertene” om å tenke seg om på nytt.

 3. olav sier:

  they must find it difficult
  those who take the authority for the truth.. rather then the truth as the authority.

 4. susie sier:

  I agree. We have talk here of vaccines and what is scary is that my friend, who has an autistic son, believes it was the vaccines given him as a baby, and who knows WHAT might come from the H1N1 vaccine in the future! Marius makes a great point. Here in America, the media scares the snot out of everyone, rather than reporting the truth. Thank God for the new media that’s doing the “watchdog”job the mainstream, dinosaur media won’t do! Lovely photos, by the way. Would love to visit your country sometime!
  .-= susie´s last blog ..To learn a new language… =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.