Nerd Monday – Labyrinth Aquarium|Nerdemandag – Labyrint akvarium

[lang_en]I had a small aquarium when I was a kid and I dreamed of a larger one, or an aquarium I could mount into my wall. When I saw this I suddenly got the urge to keep fishes again. Its from Opulent Items, I’ve never seen that site before and its worth a visit. Check this out, these fishes can swim freely between the modules:

The photo is without cables and air supply so I guess it won’t be _this_ tidy but I think it was neat anyway.[/lang_en][lang_nb-no]Jeg hadde et lite akvarium da jeg var liten og drømte om et større et eller et jeg kunne bygge inn i veggen min – men hobbyen utviklet seg aldri. Da jeg så dette fikk jeg lyst til å anskaffe meg fisker igjen, jeg fant dette på Opulent Items, har aldri vært der før men det er verd en liten titt. Sjekk ut denne tøffe saken hvor fiskene kan svømme fritt mellom modulene:

Kabler og ledninger er ikke med på bildet så det blir jo sikkert ikke så ryddig men alikevel, jeg synes det var knalltøft.[/lang_nb-no]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Nerd Monday – Labyrinth Aquarium|Nerdemandag – Labyrint akvarium”

 1. SOFSEN avatar

  Genialt!!! Sånn vil jeg også ha! Du har en herlig blogg.

  1. oyvind avatar

   Tusen takk Sofsen! :)Jeg prøver å holde meg unna grav-alvorlige ting her men av og til klarer jeg ikke å dy meg. 🙂

   Synd at akvariumet er så dyrt..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.