Henriette Holten Hjemdal want wolf fur|KrF Henriette Holten Hjemdal ønsker seg ulvepels

[lang_en]Foto: Scanpix

There is an ongoing debate in Norway about our (20 or 30) wolfs, which attack sheep and other “house”-animals. Yesterday a newspaper released a photo of a half-eaten dog (by wolf) and then the debate got a new explosive energy. Now KrF (a christian political party) want to give dog owners among others to kill the wolf if they attack.

Then I saw this photo, isn’t it some kind of fur she uses? If so I guess she want some wolf-fur as well…

For the record, I think we should protect the last wolfs we have left here in Norway, people should protect their dogs and sheeps – its too easy to blame the wolf.[/lang_en][lang_nb-no]Foto: Scanpix

Hva er det Henriette fra KrF har på seg her? Er det pels? Nå langer hun ut og krever at hundeeiere skal få rett til å skyte angripende ulv. En heftig debatt dette som blomstrer opp ved jevne mellomrom når VG setter opp store bilder av døde hunder og sauer. Jeg lurer litt på om Henriette har skjulte motiver her, ønsker hun seg en ulvepels til jul?

Angriper en ulv så kan man ikke be dem sitte ned og logre, det forstår jeg. Men det blir litt komisk å følge med på debatten, spesielt når damer i pels dukker opp.

PS vær varsom med å klikke på lenkene, VG har lagt opp et stort bilde av en halv-spist hund. VG fant plutselig ut at de hadde lyst til å fyre oppunder ulve-debatten litt. De mangler som kjent saker å skrive om.

Lenker: VG, VG[/lang_nb-no]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. kanonkula sier:

    Hail Satan!!!!!! Skyt KRFere! Jeg vil ha KRF pels og Hoder utstoppet på veggen om de ønsker det samme med ulven. Ulven er ett av de SVÆRT få rovdyr man har igjen i Norge, og skal værnes uansett pris. Ulven, Bjørnen og Gaupa Ér selve symbolet på Norge og Norsk folkehistorioe. Nå får faen med disse jævla hjernevaskede religiøse stakkarene se til faen å våkne opp fra tåka de vier livet sitt til. Det burde vært straffet med Korsfesting men bolter gjennom mer enn bare armer og ben, det å være religiøs. “Hva skal man med dumskap hvis man ikke kan bruke den” spør de seg, jævla idioter!. Skyter de ulv, skyter folk dem. slik er det bare.

  2. sixmats sier:

    People almost killed off all the wolves in the U.S. as well. Wolves are afraid of people so being attacked shouldn’t be a problem.
    .-= sixmats´s last blog ..Campfire =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.