Driving in Bergen episode 1|Å kjøre i Bergen episode 1

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]

Music by Visa Röster (feat o2), a remix of Zoids. From Kwed.org[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]

Musikk av Visa Röster (feat o2), en remix av Zoids. From Kwed.org

Det er ikke bare bare å kjøre i disse dager, vi er nede i både -10 og -15 og det er lenge siden sist – mange sliter med bilene sine. Jeg har hørt at mange kjøper seg kupevarmere, selv kunne jeg tenkt meg noe slikt men har ikke tilgang til strøm på parkeringsplassen.. Kunne alltid ha strekt kabel men vet ikke om det er så lurt.

I VG i dag får du noen bra tips til hva du kan gjøre om du får problemer. De har også latt lesere få spørre en ekspert, svarene kan du lese her.[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

2 Responses

  1. Peter sier:

    Props for remix av Rob Hubbard. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.