Driving in Bergen ep2 – roundabouts|Å kjøre i Bergen del 2 – rundkjøringer

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]After a few incidents I’ve started to record my driving – I see a lot of fun and tragic stuff. This for instance is something I see every day:

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Etter et par hendelser begynte jeg å spille inn når jeg kjører – jeg ser mye rart på veiene. Her er noe jeg ser hver dag:

Denne karen skifter felt uten å bruke blinklys. :)[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Driving in Bergen ep2 – roundabouts|Å kjøre i Bergen del 2 – rundkjøringer”

  1. mamyaw avatar
    mamyaw

    that was cool. nice thing that I stumbled upon this one. will come back for other articles. thanks!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.