Christmas weather in Bergen|Juleværet i Bergen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]
I just came home after driving around delivering christmas presents to our family and extended families. I wanted to share what weather I had while driving. Not Christmas yet so I don’t give up hope for å white christmas.

It could be worse though, like this.

Sorry about the quality, it was difficult to place the camera. 🙂

[/lang_en]
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]
Jeg kjørte rundt med julepresanger i dag og fikk lyst til å dele hvilket vær jeg hadde på turen. Ikke noe særlig julestemning her nei. Men jeg gir ikke opp håpet om en hvit jul.

Bilturen min:

Det kunne ha vært verre, som her.
[/lang_nb-no]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

9 Responses

 1. Marion sier:

  Og slik var det på Sandnes i dag også i tillegg til vind. Kjedelig greier. Hvit jul tror jeg er utelukket. 🙁

 2. fragileheart sier:

  Wow, your drive seems hard enough with that crazy rain. You shouldn’t be playing with your camera! I would be worried about you 🙁

  I hope you get a white Christmas too!

  fragileheart’s last blog post..Flickr Friday: I’m Dreaming of a White Christmas

 3. Hi, O….

  Thanks for droppin’! I clicked on the link about the contest, but that’s and old link, right? Damn, I got excited for a minute. Don’t generally do contests, but I was about to jump into that one! LOL

  Take care!
  Fitness Diva

  The Fitness Diva’s last blog post..The Weight of the Holidays…

 4. Jolie sier:

  Beautiful photo. I live in Chicago. Some parts are pretty, some aren’t.

  Jolie’s last blog post..Looks Like Fun! Take Your Sweetie to Puerto Rico!

 5. monica&rolf sier:

  Hei. Må nok skuffe deg..det blir nok ingen hvit jul =( Men vi skal få det veldig koselig for det, Julekveld med mye utestemme!!!! og latter. Stor klem fra oss i hulen, takker for koselig julebrev=)=)

  • oyvind sier:

   Hei dere! Jeg gleder meg kjempemasse! Gøy at dere tok turen innom bloggen min. =) mye utestemme.. hehe den var god! *klemmer tilbake* Kjekt at dere likte julebrevet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.