A trip to Austevoll|En liten tur til Austevoll

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Last Saturday my little one and I took the ferry out to our hut on Austevoll, I was going to help my father installing a new door. We were lucky with the weather, for the first time this year I felt the spring coming. I never get tired of the view from the hut.

Not many flowers yet, I hope to see more very soon.
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]I helgen var min lille prinsesse og jeg en tur på Austevoll, mamma og pappa hadde kjøpt ny altandør som skulle installeres. Det var litt av en jobb, men heldigvis var været bra så det var bare en fryd å være der ute. Jeg blir aldri mett av utsikten fra hytten.

Ikke mange blomstene ennå, håper de snart kommer for fult.
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.