Media leaving Twingly|Media forlater Twingly?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Twingly is gone on several media, Dagbladet and Se & Hør among others. What is happening? On Twingly’s blog people started to question, especially on Dagbladet’s post, suddenly this is the way the blog post looks, mysterious?
twingly1

This is just like Entrecard does it, if anything bothers them – delete it.[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Plutselig forsvinner Twingly fra Dagbladet og Se & Hør, mystisk?

På bloggen til Twingly begynte folk å spørre hva som hadde skjedd, spesielt på posten for Dagbladets Twingly annonsering, se hva som har skjedd nå, tilfeldig?

twingly1 Har de gjort en vri for å fjerne omtalen om det som har skjedd?

Jeg må innrømme at det nye opplegget til Twingly er nokså uoversiktlig, hvem vil bruke noe slikt?[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

1 Response

  1. sixmats sier:

    When will Internet companies learn that people who use the Internet want it to be open?

    We know what happened to Entrecard.
    .-= sixmats´s last blog ..Kumamoto Part 4: Fujisaki Hachimangu Festival =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.