Is this man a clown?|Er denne mannen en klovn?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]In my opinion this years Nobel Peace price award is an enormous failure. Chinese Foreign department says in a conference that they will not be affected by clowns. Jiang Yu also says that Norway and China will never be friends again. What a mess, what do you think about the choice of Liu Xiaobo? Is our former prime minister Jagland a clown for provoking China like this?

[poll id=14]

Links:
NyTimes: 19 Countries to Miss Nobel Peace Prize Ceremony
Nobel Peace Prize faces boycotts over Liu Xiaobo

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]19 land har takket nei til å delta på fredsprisseremonien for den kinesiske dissidenten Liu Xiaobo, ifølge Nobelkomiteen. Kinesisk UD (Jiang Yu) uttaler i en pressekonferanse at de lar seg ikke påvirke av klovner. De sier også at Norge og Kina aldri kommer til å bli venner igjen, for et kaos…

[poll id=14]

I kveld skriver VG om en gruppe amerikanske folkevalgte som sier Kina vekker minner om Adolf Hitlers naziregime når de nekter Liu Xiaobo i å motta Nobels fredspris i Oslo fredag.

Lenker:

SVT: Kina: De flesta stöder oss
DB: Vi lar oss ikke påvirke av klovner
AP: 19 land vraker prisutdelingen
VG: 19 land har takket nei til fredsprisutdelingen
NyTimes: 19 Countries to Miss Nobel Peace Prize Ceremony
Nobel Peace Prize faces boycotts over Liu Xiaobo
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Is this man a clown?|Er denne mannen en klovn?”

  1. FishHawk avatar

    No more so than the Chinese diplomat who says that Norway and China can never be friends again. Forever is a long, long time, and much can happen in no time at all.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.