Wikileaks need your help|Wikileaks trenger din hjelp

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Wikileaks is under heavy attack and need your help, do you have a server you can setup for mirroring? More info here: Wikileaks Mass mirror

Today there are 507 who have set up mirroring but they need more. Razor1911 joined today – its fun to see that group again.

Google did a good favour last week, they added this when you search for Wikileaks:

Links:

The shameful attacks on Julian Assange
And so this is Christmas…
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Wikileaks er under kraftige angrep, har du en server som du kan sette opp speiling på? Mer info her: Wikileaks Mass Mirror

Foreløpig er det 507 som har satt opp speiling men de trenger flere. Razor1911 satte opp en speiling i dag, det var kjekt å se at det er liv i den gode gamle gruppen som mange husker fra ungdomstiden. Google har hjulpet litt ved å legge inn et statisk svar når man søker etter Wikileaks:

I dag stengte sveitsisk bank kontoen til WikiLeaks-gründer, fra før har både PayPal og Amazon stengt dørene for Wikileaks.

Oppdatering: I kveld skriver VG at Assange ønsker å møte britisk politi.
Lenker:
NRK: Offentliggjør liste over installasjoner viktige for USA
VG: WikiLeaks offentliggjør liste over strategiske installasjoner
VG: Hevder Carl Bildt har «begrensede politiske evner»
al-Jazeera blir styrt og misbrukt av Qatar
VG: Ville holde USA-samarbeid hemmelig
VG: Iran har startet egen utvinning av uran

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.