Wikileaks need your help|Wikileaks trenger din hjelp

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]Wikileaks is under heavy attack and need your help, do you have a server you can setup for mirroring? More info here: Wikileaks Mass mirror

Today there are 507 who have set up mirroring but they need more. Razor1911 joined today – its fun to see that group again.

Google did a good favour last week, they added this when you search for Wikileaks:

Links:

The shameful attacks on Julian Assange
And so this is Christmas…
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Wikileaks er under kraftige angrep, har du en server som du kan sette opp speiling på? Mer info her: Wikileaks Mass Mirror

Foreløpig er det 507 som har satt opp speiling men de trenger flere. Razor1911 satte opp en speiling i dag, det var kjekt å se at det er liv i den gode gamle gruppen som mange husker fra ungdomstiden. Google har hjulpet litt ved å legge inn et statisk svar når man søker etter Wikileaks:

I dag stengte sveitsisk bank kontoen til WikiLeaks-gründer, fra før har både PayPal og Amazon stengt dørene for Wikileaks.

Oppdatering: I kveld skriver VG at Assange ønsker å møte britisk politi.
Lenker:
NRK: Offentliggjør liste over installasjoner viktige for USA
VG: WikiLeaks offentliggjør liste over strategiske installasjoner
VG: Hevder Carl Bildt har «begrensede politiske evner»
al-Jazeera blir styrt og misbrukt av Qatar
VG: Ville holde USA-samarbeid hemmelig
VG: Iran har startet egen utvinning av uran

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.