The sun turned up!|Solen dukket opp!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We haven’t had much summer yet, but last Saturday we finally got some sun. We were shopping and it was getting hotter and hotter – then we decided to go for a bath. We drove to Kyrkjetangen, a neat place outside the city center, our little one had a blast. When she woke up today the first thing she said was “can we go to Kyrkjetangen today daddy?” 🙂

The water held about 14 degrees celcius, not much but it was ok.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi har ikke hatt mye sol denne sommeren, men på lørdag dukken den opp og det ble ganske varmt. Da kastet vi oss i bilen og kjørte til Kyrkjetangen, minsten koste seg masse. Det første hun spurte om i morges var om vi kunne kjøre dit igjen i dag. Det gjorde visst ingen ting at det bare var rundt 14 grader i vannet. 🙂

Kyrkjetangen er et nydelig sted, men alt regnet i det siste har gjort vannen veldig grumsete, vi plukket opp en masse greiner fra sjøen – da kom det seg litt.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.