The sun turned up!|Solen dukket opp!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]We haven’t had much summer yet, but last Saturday we finally got some sun. We were shopping and it was getting hotter and hotter – then we decided to go for a bath. We drove to Kyrkjetangen, a neat place outside the city center, our little one had a blast. When she woke up today the first thing she said was “can we go to Kyrkjetangen today daddy?” 🙂

The water held about 14 degrees celcius, not much but it was ok.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Vi har ikke hatt mye sol denne sommeren, men på lørdag dukken den opp og det ble ganske varmt. Da kastet vi oss i bilen og kjørte til Kyrkjetangen, minsten koste seg masse. Det første hun spurte om i morges var om vi kunne kjøre dit igjen i dag. Det gjorde visst ingen ting at det bare var rundt 14 grader i vannet. 🙂

Kyrkjetangen er et nydelig sted, men alt regnet i det siste har gjort vannen veldig grumsete, vi plukket opp en masse greiner fra sjøen – da kom det seg litt.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.