Visiting Rhodes|På Rhodos en tur

[lang_en]We came home from Rhodes yesterday, a wonderful place but on Friday we suddenly heard the news about what had happened back home, a bomb in Oslo and the shootings at Utøya. It was though to be that far from Norway. Things will never be the same, but together we will be stronger than ever.

Heres a few shots I took. We didn’t recognize the Esperia hotell from the brochure, the photos there must be 30 years old. Oh well, that is how things are.


[/lang_en][lang_nb-no]I går kom vi hjem fra en tur på Rhodos, en herlig sted – vi koste oss veldig. Hotell Esperia var litt annerledes enn i brosjyren, jeg tror bildene i katalogen ble tatt for 30 år siden – men sånn er livet. Vi måtte stå på sluken i dusjen for at ikke alt vannet skulle fosse opp av den andre sluken på gulvet, det ble litt vrient mens vi måtte holde dusjhodet med en hånd siden det ikke gikk an å henge den opp. 🙂

På fredagen fikk vi nyheten om bomben og senere skyting på Utøya – da ble det litt surrealistisk å være så langt borte fra kjære Norge. TV2 og CNN gikk på alle skjermer, på restaranter, hoteller og butikker.

Her er noen av bildene jeg tok.

[/lang_nb-no]


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Visiting Rhodes|På Rhodos en tur”

  1. Emm avatar

    Beautiful photos! Rhodes looks so lovely. I especially like the photos of the fort – is that the Fort of St. Nicholas?

    1. oyvind avatar

      Hi Emm! No its the Fortress of the Knights in the old city. A beautiful fortress. Too many shops and restaurants there now though..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.