Relaxing at Grønskjæret|Slapper av på Grønskjæret

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The last couple of days we’ve spent some time at Grønskjæret, an awesome place 5 minutes from our house. We’ve swimmed a little but its not very warm yet – we measured it to be around 12 degrees celcius these days.. Every day at 14:00 Hurtigruten comes by.

Preparing food on a small grill.
[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]De siste dagene har vi tilbragt tid på Grønskjæret, det er godt å ha en slik plass fem minutter unna. Der har vi slappet av, badet og grillet. Litt kaldt i vannet, tror det var rundt 12 grader… Hver dag kl 14 kommer Hurtigruten forbi.

Engangs grill er greit å ha på svaberget.
[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.