Evening-work near Stoltzen|Kveldsarbeid på Stoltzen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The scouts are helping out this weekend on Stoltzen, the annual competition is due and the scouts are helping out in different ways. One is to create a large bonfire where people can grill their sausages. A dozen scouts and a few parents carried the wood to the rest-place. Even when it became dark people practiced walking the almost 1000 steps.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Forrige onsdag var jeg med som foreldrehjelp på Stoltzen, speiderne skal hjelpe til med en del forskjellige ting i helgen. Blant annet å brenne bål på toppen hvor forlk kan grille pølser. De hadde hugget ned en god del ved, nå gjensto den siste økten med å få veden på plass hvor bålet skal stå. Det var blitt utrolig flott oppover Stoltzen, mye lettere å gå, men likevel tøffere tror jeg. Jeg trodde jeg skulle dø halvveis, som sist. 🙂

Selv om det ble mørkt fortsatte det å komme folk opp.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.