Evening-work near Stoltzen|Kveldsarbeid på Stoltzen

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]The scouts are helping out this weekend on Stoltzen, the annual competition is due and the scouts are helping out in different ways. One is to create a large bonfire where people can grill their sausages. A dozen scouts and a few parents carried the wood to the rest-place. Even when it became dark people practiced walking the almost 1000 steps.

[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Forrige onsdag var jeg med som foreldrehjelp på Stoltzen, speiderne skal hjelpe til med en del forskjellige ting i helgen. Blant annet å brenne bål på toppen hvor forlk kan grille pølser. De hadde hugget ned en god del ved, nå gjensto den siste økten med å få veden på plass hvor bålet skal stå. Det var blitt utrolig flott oppover Stoltzen, mye lettere å gå, men likevel tøffere tror jeg. Jeg trodde jeg skulle dø halvveis, som sist. 🙂

Selv om det ble mørkt fortsatte det å komme folk opp.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Øyvind Lasse Høysæter

Born in 1971, fell in love with computing in 1983 because of Sinclair's masterpieces. Continued on the magic surrounding the C64, Amiga and moved to the PC world in 1990. Loves science fiction, programming, astronomy, my family and my job. (developer) :)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.