Was Brad Downey or C215 here?|Var Brad Downey eller C215 her?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_en]This looks more like C215’s work but the Brad Downey signature confuses me, anyone know if this is C215 or Brad Downey?


[/lang_en][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][lang_nb-no]Dette ser mer ut som C215s gatekunst men Brad Downey-signaturen forvirrer, noen som vet om dette er C215 eller Brad Downey? Jeg så denne like ved Bergen Kino, mellom kinoen og teateret.

[/lang_nb-no][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Was Brad Downey or C215 here?|Var Brad Downey eller C215 her?”

  1. C215 avatar

    Brad Downey has been able to write he has been here, not to paint this portrait..
    cheers 🙂

    1. oyvind avatar

      Hi! Lol! Thank you C215!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.